Recensie

Komor Kommando: One By One ep

  • Besproken op

    07 januari 2023
  • Label

  • Release datum

    02 december 2022
  • Beoordeling

    7/10

Genre(s)


Digitaal deze nieuwe ep van Komor Kommando, het project rond en van Sebastian Komor dat alweer een dikke 10 jaar aanwezig is met modern ebm/techno vuurwerk dat het best tot zijn recht komt op de dansvloer. Indien u mij niet gelooft, luister maar een keer naar “Get Off  The X” dat op deze ep maar liefst 4 keer wordt gepresenteerd: het origineel maar ook in een C-Lekktor remix die wat ‘zwaarte’ toevoegt, een Anthony (H) remix trekt het meer technoïde spoor en een Clockwork Echo remix die het tempo aanzienlijk opschroeft.

Een ander nummer, een samenwerkingsverband tussen Komor Kommando en The True UnioN konden we reeds ontdekken op de ep “Love Me Now (Not)” van deze laatste, hier geniet u evenwel  van drie versies. Het trage, ietwat meer slepende “Brahmua”, bijna trippy zelfs, is dan weer exclusief op deze digitale ep. Voer voor de fans van Komor Kommando die zweren bij actueel electro geluid voor de dansvloer.

Komor Kommando (facebook)

Delen op

Tags

Over Kurt Ingels

Kurt Ingels, alias dj Kurt Darkdweller, is geen ééndagsvlieg. Oudstrijder in de scene en bij Dark Entries. Stortte zich, lang geleden, tijdens hogere studies in een lagere, duistere orde. Als new wave tiener opgegroeid maakte hij als twen Gent onveilig en ging er aan de slag met eigen fuiven (Weltschmerz Nacht), startte een dj carrière, schreef op een blauwe maandag het boek ‘de dag dat het zonlicht niet meer scheen, wave in België’, werd eeuwen geleden ingelijfd bij het papieren Dark Entries, zette mee het Belgian Independent Music festival op poten en weigert steevast ouder te worden. Trouwe soldaat, gepassioneerd door muziek en dan vooral die van de donkere soort. Op passie staat geen leeftijd.

Wil je Dark Entries steunen? Doe een gift op BE49 0017 6243 8971

© Dark Entries. Alle rechten voorbehouden. Ontwerp door We Cre8 It.