Nieuws

Wave Teef Festival klopt aan de deur!

Door Kurt Ingels

07 december 2022

Na een paar moeilijke jaren, corona en het slijk der aarde (je weet wel), is Wave Teef Festival terug in 2023 en wel op  vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 april op de traditionele stek, Fort II in Wommelgem. Hieronder vindt u de veelbelovende affiche, gevuld met excentrieke minimal wave, eigenzinnige minimal electro en stevige dansschoentjes! Zet het in uw agenda, nu! Tickets zijn nu al te koop via Event waar u 65 euro (+ administratiekosten) betaalt voor de driedaagse. Klik hier voor uw ticket!

 ┼ Vrijdag 7 april ┼

Matthias Schuster & Trautonia Capra (DE):  Het beste uit hun verschillende bands van  de jaren 80 tot nu (In Namen Des Volkes/ Bal Paré/ Matthias Schuster, Geisterfahrer/...)

Tilly Electronics (DE)

Accident Sentimental (FR)

+ afterparty

┼ Zaterdag 8 april ┼

Ventre De Biche (FR)

Infant Sanchos (DE)

 Abstrackt Black (BE)

+ afterparty

┼ Zondag 9 april ┼

Martin Dupont (FR)

Ernst Leben (DE)

Ursula (DE)

+ afterparty

Dj's 

  • Unter Null dj-team
  • Shockwave dj-team
  • Uschmar Ramone (Bunkersyndicat)
  • Marko König (Angstpop)
  • Bêtes Sauvages
  • Polina Y (Mutant Transmissions)
  • Waveteef Dj-team

Wave Teef Fest facebook event

Over Kurt Ingels

Kurt Ingels, alias dj Kurt Darkdweller, is geen ééndagsvlieg. Oudstrijder in de scene en bij Dark Entries. Stortte zich, lang geleden, tijdens hogere studies in een lagere, duistere orde. Als new wave tiener opgegroeid maakte hij als twen Gent onveilig en ging er aan de slag met eigen fuiven (Weltschmerz Nacht), startte een dj carrière, schreef op een blauwe maandag het boek ‘de dag dat het zonlicht niet meer scheen, wave in België’, werd eeuwen geleden ingelijfd bij het papieren Dark Entries, zette mee het Belgian Independent Music festival op poten en weigert steevast ouder te worden. Trouwe soldaat, gepassioneerd door muziek en dan vooral die van de donkere soort. Op passie staat geen leeftijd.

Wil je Dark Entries steunen? Doe een gift op BE49 0017 6243 8971

© Dark Entries. Alle rechten voorbehouden. Ontwerp door We Cre8 It.