Nieuws

W-Fest onthult het Batcave podium!

Door Kurt Ingels

27 november 2022

Jawel, het gaat snel. U wist natuurlijk al langer dat W-Fest deze zomer uitpakt met een batcave live podium en dat drie dagen lang . Het voltallige podium is ondertussen gekend en hoewel er op het hoofdpodium ook aardige dingen staan (daarover leest u hier later wel meer), zal het toch dit batcave live podium zijn dat onze lezers het meest kan en zal bekoren. We zetten de namen nog even op een rijtje, nieuw talent en vertrouwde namen maken het mooie weer eind augustus in Oostende!

Op vrijdag 25 augustus krijgt u Velvet Mist, Pretty Addicted, Hocico en Fields Of The Nephilim te horen en te zien. 

Op zaterdag 26 augustus is het de beurt aan Dorsetshire, Solor Dolorosa, NNHMN en Cold Cave.

Op zondag 27 augustus staan Corpus Delicti, When In Rome II, Modern English en Project Pitchfork op het podium. 

Het W-Festival gaat door op 25, 26 en 27 augustus op het strand van Oostende. Voor alle praktische info en tickets surft u naar de officiële website van het festival !!

 

Delen op

Over Kurt Ingels

Kurt Ingels, alias dj Kurt Darkdweller, is geen ééndagsvlieg. Oudstrijder in de scene en bij Dark Entries. Stortte zich, lang geleden, tijdens hogere studies in een lagere, duistere orde. Als new wave tiener opgegroeid maakte hij als twen Gent onveilig en ging er aan de slag met eigen fuiven (Weltschmerz Nacht), startte een dj carrière, schreef op een blauwe maandag het boek ‘de dag dat het zonlicht niet meer scheen, wave in België’, werd eeuwen geleden ingelijfd bij het papieren Dark Entries, zette mee het Belgian Independent Music festival op poten en weigert steevast ouder te worden. Trouwe soldaat, gepassioneerd door muziek en dan vooral die van de donkere soort. Op passie staat geen leeftijd.

Wil je Dark Entries steunen? Doe een gift op BE49 0017 6243 8971

© Dark Entries. Alle rechten voorbehouden. Ontwerp door We Cre8 It.