Nieuws

Sinner’s Day Summer 2023, de eerste namen!

Door Kurt Ingels

27 juni 2022

Ja u leest dit goed, de 2022 editie is nog maar net afgelopen en de organisatie gooit nu al een reeks namen voor onze voeten voor volgend jaar en struikelen zult u. Op deze affiche heel wat exclusiviteiten voor 2023; Project Pitchfork, Modern English, When In Rome, Corpus Delicti, Tyske Ludder, Golden Apes, NNHMN, Dorsetshire, Solor Dolorosa, Pop Will Eat Itself, Velvet Mist, Astari Nite, Deep Down Wise, Undertheskin... Verder ook nog; Sea Fever, New Model Army en Pretty Addicted. Uiteraard komen daar nog heel wat namen bij op de de juiste data en locatie is het nog even wachten! Stay tuned, stay sinning.

Vergeet evenwel in eerste instantie de wintereditie niet die dit jaar doorgaat in Diest en waarop heel wat leuke wave, punk en andere underground namen prijken! Klik hier voor de tickets en de line up van de wintereditie die van 29 tem 31 oktober!

Sinner’s Day

Delen op

Over Kurt Ingels

Kurt Ingels, alias dj Kurt Darkdweller, is geen ééndagsvlieg. Oudstrijder in de scene en bij Dark Entries. Stortte zich, lang geleden, tijdens hogere studies in een lagere, duistere orde. Als new wave tiener opgegroeid maakte hij als twen Gent onveilig en ging er aan de slag met eigen fuiven (Weltschmerz Nacht), startte een dj carrière, schreef op een blauwe maandag het boek ‘de dag dat het zonlicht niet meer scheen, wave in België’, werd eeuwen geleden ingelijfd bij het papieren Dark Entries, zette mee het Belgian Independent Music festival op poten en weigert steevast ouder te worden. Trouwe soldaat, gepassioneerd door muziek en dan vooral die van de donkere soort. Op passie staat geen leeftijd.

Wil je Dark Entries steunen? Doe een gift op BE49 0017 6243 8971

© Dark Entries. Alle rechten voorbehouden. Ontwerp door We Cre8 It.