Nieuws

Reminder; Wave Teef komt dichterbij!

Door Kurt Ingels

28 februari 2023

Het is even weggeweest de jaarlijks traditie, maar tijdens het aankomende paasverlof is er dit jaar weer een Wave Teef festival, traditie getrouw in de Wommel te Wommelgem. Dark Entries vestigt graag nog even uw aandacht op dit  unieke gebeuren. Het festival gaat door van vrijdag 7 april tem zondag 9 april en naast de optredens zijn er nadien uiteraard nog leuke underground feestjes voorzien.

Op vrijdag: Matthias Schuster & Trautonia Capra,  Ernst Leben, Tilly Electronics. Op zaterdag:  Infant Sanchos, Ventre De Biche, Abstrackt Black  en op zondag:  Martin Dupont,  Ursula en Accident Sentimental. De dj’s die het beste van zichzelf zullen geven de drie dagen:  • Unter Null dj-team • Shockwave dj-team • Uschmar Ramone (Bunkersyndicat) • JessiCat (Glamour Toujours) • Marko König (Angstpop) • Bêtes Sauvages • Polina Y (Mutant Transmissions) en het  Waveteef Dj-team. Doorlopend kunt u ook naar de tentoonstelling van Inge Lopen.  Voor drie dagen underground plezier met oude en nieuwe cult wave acts betaalt u €65, voor vrijdag en zaterdag wordt telkens € 30 uit uw zakken getoverd, op zondag is dat € 40. Grijp je kans! De tickets zijn overigens gelimiteerd op 200 stuks per dag!  Hier alvast een paar opwarmertjes.

 

Event pagina Wave Teef (facebook)

Wave Teef (facebook)

Delen op

Over Kurt Ingels

Kurt Ingels, alias dj Kurt Darkdweller, is geen ééndagsvlieg. Oudstrijder in de scene en bij Dark Entries. Stortte zich, lang geleden, tijdens hogere studies in een lagere, duistere orde. Als new wave tiener opgegroeid maakte hij als twen Gent onveilig en ging er aan de slag met eigen fuiven (Weltschmerz Nacht), startte een dj carrière, schreef op een blauwe maandag het boek ‘de dag dat het zonlicht niet meer scheen, wave in België’, werd eeuwen geleden ingelijfd bij het papieren Dark Entries, zette mee het Belgian Independent Music festival op poten en weigert steevast ouder te worden. Trouwe soldaat, gepassioneerd door muziek en dan vooral die van de donkere soort. Op passie staat geen leeftijd.

Wil je Dark Entries steunen? Doe een gift op BE49 0017 6243 8971

© Dark Entries. Alle rechten voorbehouden. Ontwerp door We Cre8 It.