Nieuws

Raya Schaduwjaagster (Dark Poem) schrijft een boek: Feniks Lichtjes

Door Xavier Kruth

10 november 2022

U kent hopelijk nog de groep Dark Poem, dat heerlijke 'Faerie-lectro'-project uit Antwerpen. De groep - bestaande uit de zusjes Raya Schaduwjaagster en Sophie Drakenvleugels - is al een tijdje niet meer actief, maar dat betekent niet dat de leden niets meer doen.  Raya heeft bijvoorbeeld net een boek geschreven: 'Feniks Lichtjes. Heksen en ruimteschepen'. Dat boek baadt uiteraard net als Dark Poem in een sprookjesachtige fantasiesfeer.

De titel van het boek geeft al een deel van het verhaal prijs. Het hoofdpersonage heet Feniks Lichtjes, en hij wilt een ruimtereis ondernemen. We citeren even uit de voorstelling van het boek: 'Door een verrassende ruilactie slaagt hij erin om zijn semi-organische droomschip te veroveren. Ondertussen slopen er ook een zeemeermin met smetvrees en een paar wonderlijke katten zijn leven in. Feniks vertrekt met zijn gezellen en belandt op een paradijselijke planeet. Maar als wensdromen uitkomen, is het nooit helemaal zoals verwacht.'

Het boek hebben we nog niet gelezen, maar dit klink alvast intrigerend, en Raya en haar rijke fantasie kennende, zal dit flamboyant geschreven zijn. Verleden week werd het boek voorgesteld in de bibliotheek van Malle, waar Raya ook werkt. Dit bleek een groot succes te zijn. Een uitvoerig verslag van de boekvoorstelling, geschreven door Raya zelve, vindt u hier.

Bestel hier het boek 'Feliks Lichtjes. Heksen en ruimteschepen'

Delen op

Wil je Dark Entries steunen? Doe een gift op BE49 0017 6243 8971

© Dark Entries. Alle rechten voorbehouden. Ontwerp door We Cre8 It.