Nieuws

Darkest Night 2023 in Retie

Door Danny Quetin

16 januari 2023

Dansen in Retie, het is weer even geleden. En dat heeft zo zijn reden. U weet ondertussen wel waarom. 

Dansen in Retie, het kan en het mag weer.  Want een organisatie als Dark Balloon doet de deur weer open waar deze noodgedwongen voor even op slot ging. Het licht mag weer uit tijdens de 2023-editie van Darkest Night. Niet dat daarmee het stroomverbruik zal minderen, want Dark Balloon weet op zulke evenementen het kruim der elektronica naar hun thuisbasis te halen.

Darkest Night 2023 zal doorgaan op zaterdag 22 april in JK2470 in Retie.  En daar hebben ze een wel heel straffe affiche voor samengesteld.  Met zelfs enkele exclusiviteiten.  Plooi en dans je benen in de juiste richting met :

AD:KEY : Berlijnse Electronic Body Music

DELERITAS : Dark Electro uit Luik

STURM CAFE : EBM zoals die enkel in Zweden kan worden gemaakt.  Een exclusief optreden voor België. 

ORANGE SECTOR : EBM uit Duitsland.  Na 10 jaren weer op een Belgisch podium en daardoor alleen al geheel exclusief.

Dansen kent geen eindtermen, DJ THeDARkONe zorgt na de optredens voor de after-party.

Darkest Night 2023 in JK2470 in Retie op 22 april. Tickets zijn nu reeds te verkrijgen via de Dark Balloon-website.   (dq)

Dark Balloon

Facebook-evenement

Delen op

Over Danny Quetin

Danny Quetin. De radioman. Sedert 2004 de uitlaatklep van het radioprogramma ‘De Dag des Oordeels’ en vanuit die hoedanigheid enkele jaren later terechtgekomen in het oord van verderf dat zich openbaart als de redactie van Dark Entries. En zich daar onmiddellijk goed bij voelde. Als tiener de punk ontdekt, met piekharen, toen er nog wat haar op zijn kruin stond. Blijven hangen in de jaren 80 om mee te evolueren in de Wave-beweging en door de jaren heen verdwaald te blijven in al wat maar enigszins naar duisterheid kon ruiken. Al bij al is het nog goed gekomen. Of net niet.

Wil je Dark Entries steunen? Doe een gift op BE49 0017 6243 8971

© Dark Entries. Alle rechten voorbehouden. Ontwerp door We Cre8 It.