Nieuws

Binnenkort een nieuwe Dark Entries website

Door Xavier Kruth

05 augustus 2022

Beste Dark Entries-lezers, we hebben goed en slecht nieuws.

Het slechte nieuws: zoals u weet, is onze site al een tweetal weken onbereikbaar. Dit zal nog even duren. We bouwen aan een nieuwe site en hopen die ergens in de loop van september te lanceren.

Het goede nieuws: de website was eens aan een grondige onderhoudsbeurt toe. De nieuwe website zal overzichtelijker zijn, zodat u sneller tot de informatie geraakt die u interesseert. Ook zal de nieuwe website compatibel zijn met uw smartfoon en veiliger zijn, twee gebreken die de oude website wat onaantrekkelijker maakten.

In afwachting van de nieuwe site zullen we jullie via facebook trachten te informeren over interessante uitgaves en nieuws uit de gothicwereld. En vrees niet: ook ons uitgebreide archief - alle artikels die sinds 2005 gepost werden op onze site, alsook de pdf's van de oude boekjes van 1994 tot 2004 - zal beschikbaar zijn op onze nieuwe website.

Om u zoveel mogelijk te dienen, is Dark Entries ook steeds op zoek naar nieuwe medewerkers. Wie interesse heeft mag ons dat via facebook laten weten, of via een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Over Xavier Kruth

Xavier Kruth bekeerde zich al op jonge leeftijd tot het gothicdom. Toen hij begon te puberen, moest hij lang zagen om een zwarte broek te mogen hebben. Toen hij tegenover zijn moeder argumenteerde dat hij gewoon om een zwarte broek vroeg, niet om zijn haar omhoog te doen in alle richtingen, repliceerde ze dat als hij nu een zwarte broek zou krijgen, hij daarna toch zijn haar torenhoog omhoog zou doen. Xavier was versteld over de telepathische vermogens van zijn moeder. Hij leerde destijds ook gitaar spelen, en sinds 2006 speelt hij in donkere kroegen met zijn melancholische kleinkunstliedjes in verschillende talen. In 2011 vervoegde Xavier het team van Dark Entries. In Dark Entries las hij ook dat The Marchesa Casati (gothic rock) een gitarist zocht, en zo kon hij een paar keer met de groep optreden. Later speelde hij bij Kinderen van Moeder Aarde (sjamanische folk) en werkte samen met Gert (kleinpunk). En het belangrijkste van al: in 2020 bracht hij samen met Dark Entries-collega Gerry Croon de plaat ‘Puin van dromen’ uit onder de naam Winterstille.

Wil je Dark Entries steunen? Doe een gift op BE49 0017 6243 8971

© Dark Entries. Alle rechten voorbehouden. Ontwerp door We Cre8 It.