Nieuws

Binnenkort een nieuwe Dark Entries website

Door Xavier Kruth

05 augustus 2022

Beste Dark Entries-lezers, we hebben goed en slecht nieuws.

Het slechte nieuws: zoals u weet, is onze site al een tweetal weken onbereikbaar. Dit zal nog even duren. We bouwen aan een nieuwe site en hopen die ergens in de loop van september te lanceren.

Het goede nieuws: de website was eens aan een grondige onderhoudsbeurt toe. De nieuwe website zal overzichtelijker zijn, zodat u sneller tot de informatie geraakt die u interesseert. Ook zal de nieuwe website compatibel zijn met uw smartfoon en veiliger zijn, twee gebreken die de oude website wat onaantrekkelijker maakten.

In afwachting van de nieuwe site zullen we jullie via facebook trachten te informeren over interessante uitgaves en nieuws uit de gothicwereld. En vrees niet: ook ons uitgebreide archief - alle artikels die sinds 2005 gepost werden op onze site, alsook de pdf's van de oude boekjes van 1994 tot 2004 - zal beschikbaar zijn op onze nieuwe website.

Om u zoveel mogelijk te dienen, is Dark Entries ook steeds op zoek naar nieuwe medewerkers. Wie interesse heeft mag ons dat via facebook laten weten, of via een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil je Dark Entries steunen? Doe een gift op BE49 0017 6243 8971

© Dark Entries. Alle rechten voorbehouden. Ontwerp door We Cre8 It.